Udgivet d. 27. juni 2019

Nyt medlem: Det Smagsfulde Køkken.

Hvis din virksomhed er på udkig efter en leverandør af frokostordninger, behøver du ikke lede mere. Vores nyeste medlem, Det Smagsfulde Køkken, har specialiseret sig i at levere frokostordninger ud af huset til firmaer.

– Vi kan skræddersy frokostordninger helt efter jeres ønsker. Vi leverer det hele, både med koldt, lunt og varmt, så det er lige til at sætte på bordet. Vi klarer også opvasken af fade osv. I skal bare lægge dem tilbage i kasserne, så kommer vi og henter dem, siger Anders Thorvaldsen, køkkenchef og indehaver af firmaet. 

Ud over at frokostmenuerne er sat sammen efter den enkelte kundes præferencer, herunder også allergi, diæter og religion, kan Det Smagsfulde Køkken også levere frugt og mælk. Der laves friske salater og pålæg hver dag og bages eget brød.

Se mere om frokostløsningerne

frokost

Mad til selskaber
Ud over frokostløsninger har Det Smagsfulde Køkken også en omfattende selskabsforretning.

– Vi bruger meget gerne tid på at tage den personlige dialog med kunderne, så vi er helt sikre på at alle får præcis den menu, der passer til deres behov og pengepung, fortæller Anders.

– Vi har lavet mad til både Roskilde Festival og Distortion, men langt den største del af vores selskaber går til bryllupper, konfirmationer, fødselsdage osv. Vi har også mange trofaste firmaer, der jævnligt bruger os til mødeservicering, fredags tapas, grilldage, events, skovture osv. 

Se mere om catering.  

Det Smagsfulde Køkken holder til i Høje-Taastrup, hvor de har et moderne produktionskøkken.

Anders er uddannet kok og køkkenleder. Inden han blev selvstændig, var han bla. produktudvikler og køkkenchef hos Meyers Kantiner. Derudover har han arbejdet på Kong Hans og flere andre højt profilerede restauranter.

Det Smagsfulde Køkken
Frøgaard Alle 2, 2630 Taastrup
Tlf. 53 63 56 14
info@detsmagsfuldekoekken.dk
www.detsmagsfuldekoekken.dk

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.