Udgivet d. 26. juni 2019

Kære erhvervsdrivende i Høje-Taastrup Kommune.
 
Jeg vil gerne ønske jer alle en rigtig god sommer. Der er sket meget i løbet af de første seks måneder af året og det glæder mig at Høje-Taastrup fortsætter sin positive udvikling. Tag for eksempel vores store byudviklingsprojekt Høje Taastrup C. Her er alle byggefelterne nærmest solgt eller reserveret allerede. Det havde end ikke de mest optimistiske turde håbe på, ville ske så hurtigt.
 
Men byudviklingsprojekterne er bestemt ikke det eneste, der sker her i Høje Taastrup. I løbet af de første seks måneder er byggeriet af verdens største indendørs gokartbane, Racehall, gået i gang og flere markante virksomheder er enten på vej eller allerede rykket til kommunen. Det er godt fordi, vækst er vejen til den lokale velfærd.

En af de mest markante er medicinalgrossisten TMJ som lige nu er ved at bygge nyt hovedkontor samt moderne lagerfaciliteter på Ole Lippmanns Vej 2.

En anden er Digiplex som designer, bygger og driver bæredygtige datacentre i Norden. Der er tale om et areal på ca. 100.000 m2, hvor der skal opføres fire blokke med teknisk udstyr/drift af dataservere med videre, samt en bygning med administrative funktioner og mødefaciliteter. Det er aftalt at datacentret skal levere sin overskudsvarme til Høje-Taastrups fjernvarmenet.

Vi glæder os til at byde de nye virksomheder velkommen.
 
Selvom ferien nærmer sig for mange af os, så vil jeg dog gøre opmærksom på, at I også henover sommerferien kan få fat i os på vores Nemadgang telefonnummer 43 59 18 05. Vi vil nemlig være Danmarks bedste hverdagskommune – også i ferien.
 
Til sidst vil jeg takke jer alle for den konstruktive og gode dialog i hverdagen. Vi lytter og prøver hele tiden at optimere vores indsats for at gøre det både nemt og attraktivt at drive erhverv her i kommunen.
 
Rigtig god sommer!

Michael Ziegler, borgmester

(Kilde: Nyhedsbrev fra Erhverv og Vækst i Høje-Taastrup Kommune)

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.