Udgivet d. 27. april 2019

Nyt medlem: SL-Coaching.

Det er både egne erfaringer med stress, et udfordret familieliv og en uddannelse som Mindjuice Mastercoach, der ligger i bagagen, når Sophie Ljørring skal coache andre.

Oprindeligt er hun uddannet laborant med job hos Novo Nordisk og senest Lægemiddelstyrelsen, indtil hun stoppede i 2018 for at arbejde med mennesker og relationer.

– Jeg var begyndt på Mindjuice grunduddannelse i 2017 som 1:1 coach og gik videre på overbygningen Mastercoach, hvor jeg har uddannet mig i blandt andet teamcoaching og projektledelse, fortæller Sophie Ljørring.

Har selv prøvet stress
– Min interesse for faget stammer fra mine 12 år hos Novo Nordisk, hvor jeg selv gik ned med stress, mistede overblikket og fik ikke lavet mine opgaver. Jeg blev bange for ikke at slå til. Jeg kom med i en netværksgruppe på jobbet og fik mod på at hjælpe andre med at forebygge stress, som kan ramme alle.

– En kollega og en veninde tog Mindjuice-uddannelse, der er en kraftfuld coaching metode til at finde ressourcer frem, du ikke vidste, at du havde. Det kickstartede mig til selv at uddanne mig i det.

Fire former for coaching
Sophie Ljørring etablerede SL-Coaching i efteråret. Hun tilbyder fire former for coaching: 1) 1:1 Life coaching – et forløb med personlig coaching til at støtte ønskede forandringer 2) Teamcoaching – en metode til at styrke arbejdsglæde, samarbejde og øge effektiviteten i teamet 3) Konflikthåndtering 4) Coaching af par og familier.

Hun arbejder også med personlighedstypeværktøjet Enneagrammet, der bruges mere og mere i erhvervslivet. Det adskiller sig fra andre typeværktøjer ved ikke at sætte mennesker i en ”kasse”, men derimod ud fra en overbevisning om, at vi har alle de ni forskellige typer i os.

Gerne ud som mentor i virksomheder
SL-Coaching har kontor hos PlusRen i Høje Taastrup. Det er her, at den personlige coaching oftest foregår. Team-coaching sker som regel ude i virksomhederne.

Sophie Ljørring vil gerne tilbyde en mentorordning, hvor hun fast kommer ud i virksomheder et par gange om måneden og hjælper medarbejderne til at forebygge stress og støtte til håndtering af udfordringer.

Den 22. maj kan du få mere at vide om metoderne, når Sophie Ljørring holder en temaaften på kontoret. Den henvender sig både til personer, som har været ramt af stress, og til ledere. Hun planlægger flere temaaftener med andre emner.

SL-Coaching

Thistedgade 6, 2630 Taastrup

Tlf. 20 93 21 74

sophie@dinglaede.dk

http://www.dinglaede.dk

LinkedIn-profil 

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.