Udgivet d. 8. marts 2021

Nyt medlem: Rengøringsfirma København ApS.

Dion Vilhelmsen har mere end 25 års erfaring fra rengøringsbranchen. Siden 2016 har han drevet Rengøringsfirma København, der er registreret på privatadressen i Taastrup, men drives fra kontor i Glostrup. Pt. kigger virksomheden efter egnede lokaler med plads til kontor og lager.

Firmaet arbejder, foruden fast erhvervsrengøring, med serviceområder som trappevask, vinduespolering, gulv afrensning og polish, privatrengøring, tæpperens, handyman service samt levering af bestillingsvarer som håndklæder, viskestykker og papirvarer m.m.

– Vi er en håndfuld medarbejdere på kontoret, blandt andet en driftschef og to inspektører, og så har vi, inklusive underleverandører, cirka 25 medarbejdere ud i marken, fortæller Dion, som selv står for opmåling, salg og personaleledelse. 

Svanemærket rengøring til erhverv
Rengøringsfirma København tilbyder miljøvenlig rengøring af kontorer i hovedstadsområdet, både for større og mindre virksomheder. Dion har på forhånd fravalgt at være den billigste udbyder.

– Vi ønsker at opretholde en kvalitet, vi kan stå inde for, også på den lange bane. Nogle gange er priserne meget presset, men så vælger vi oftest at afstå fra at byde på opgaven. Vi satser på at have tilfredse kunder. Det skyldes en faglig stolthed, men også at tilfredse kunder fortsætter samarbejdet. Så det er en god forretning at levere kvalitet og service, der er i top, fastslår Dion.

Et godt arbejdsmiljø er vigtigt
Ligeledes går han op i at sikre et godt arbejdsmiljø, da glade medarbejdere leverer et godt arbejde. Attraktive arbejdsforhold gør det også nemmere at tiltrække kvalificeret arbejdskraft. Mange af medarbejderne har arbejdet for Dion i en længere årrække og udgør en sammentømret, rutineret gruppe. 

– Vi uddanner medarbejderne i at udføre opgaverne ergonomisk korrekt, ligesom de får en grundig indføring i produkterne. Vi har stort fokus på at levere en skånsom, men effektiv rengøring med svanemærkede midler, der ikke belaster miljø eller sundhed. Vi tilbyder også rengøring uden brug af kemikalier og konservering, der kan være allergifremkaldende. For kunden er et rent kontor med til at skabe et godt indeklima, der kan medvirke til færre sygedage og større arbejdsglæde blandt de ansatte, bemærker Dion.

Dion
Et godt arbejdsmiljø er vigtigt for vores kunder, men også for os selv, siger Dion Vilhelmsen, indehaver af Rengøringsfirma København.

Serviceordning attraktiv for private
Langt hovedparten af kunderne er kontorer, institutioner, læger og tandlæger, men der er også privatkunder iblandt. Med de forhøjede beløbsgrænser for serviceordningen er der nu fradrag for op til 25.000 kr. pr. person, så et ægtepar kan købe rengøring for op til 50.000 kr. med fradragsret.

Rengøringsfirma København er som nævnt hjemmehørende på Dions privatadresse, men udgangspunktet er dog lejede lokaler i Glostrup. Dem er virksomheden vokset ud af, så Dion er på udkig efter større lokaler – meget gerne i Høje-Taastrup. Minimum 80 kvm kontor plus 60 kvm lager med indgang i stueplan og mulighed for at tage paller ind. Hvis du er bekendt med egnede lokaliteter, så tag fat i Dion med nedenstående kontaktdata.

Rengøringsfirma København ApS

Hørskætten 1 E, 2630 Taastrup

Tlf. 36 314 315

dion@kbhrengøring.dk

www.kbhrengøring.dk

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.