Udgivet d. 30. marts 2017

Tom Ewers, indehaver af Sydkystens Brolægning & Kloak, er med i finalefeltet, når organisationen Anmeld Håndværker tirsdag den 4. april kårer årets håndværkere i Cirkusbygningen i København. Firmaet har dermed chancen for at blive Årets Brolægger.
– Vi meldte os ind i Anmeld Håndværker i 2015, fortæller Tom. Det er en ordning, hvor kunden kan anmelde det arbejde, du har udført. Når du sender din faktura, får kunden automatisk mulighed for at bedømme dig på anmeld-haandvaerker.dk. For mig er det en måde til at vise, at du leverer kvalitetsarbejde og ikke er bange for at blive bedømt. Jeg synes, at dette her har større værdi for kunden end at se en referenceliste over opgaver, vi har udført.

Seks med i brolægger-finalen
Sydkystens Brolægning & Kloak klarer sig da også ganske fint. Kunderne kan give karakter op til 5, og her ligger Taastrup-virksomheden med et gennemsnit på 4,82. Det samlede finalefelt på 102 virksomheder har et gennemsnit på 4,77.
– Hvem, der vinder, bliver afgjort af en jury bestående af jurister og fagfolk for de enkelte brancher. I alt er over 3.000 virksomheder fra 17 brancher tilmeldt Anmeld Håndværker, så jeg er ret stolt over, at mit firma er blandt bare seks finalister fra vores branche. Det skyldes ikke mindst mine dygtige medarbejdere, siger Tom.
2016 var det første hele år, hvor Sydkystens Brolægning & Kloak var med i ordningen. Det er op til kunderne selv, om de vil bedømme firmaerne. Tom oplyser, at cirka halvdelen af de kunder, som han løste opgaver for sidste år, udfyldte skemaet.
De nominerede er udvalgt blandt de bedst anmeldte håndværkere. Årets Håndværker er blevet udnævnt siden 2012

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.