Udgivet d. 16. januar 2019

Er du opmærksom på, at medarbejdere kan blive videre- eller efteruddannet på akademi- og diplomniveau med et tilskud på 10.000 kr.?

Pengene kommer fra Omstillingsfonden, som blev oprettet i trepartsaftalen mellem regeringen og arbejdsmarkedets parter.

Først til mølle
Uddannelsesinstitutionen Zealand (tidligere Erhvervsakademi Sjælland) med afdelinger i blandt andet Roskilde og Køge står i 2019 klar med en række uddannelser, der kan søges tilskud til.

– Men det gælder om at være hurtig, for fondens midler uddeles efter først-til-mølle princippet, og der er 65 millioner kroner til rådighed pr. år. Samme person kan højst modtage 10.000 kr. pr. år, oplyser Else Kähler (foto), konsulent for efter- og videreuddannelse hos Zealand. 

Else Kähler

Lokal uddannelse i transport og logistik
Zealand udbyder en bred vifte af fag, både som akademi- og som diplomuddannelse. En akademiuddannelse er en kort, videregående efter­uddannelse på deltid og kan tages samtidig med et fuldtidsjob. Diplomuddannelsen er på bachelorniveau og kan også kombineres med jobbet.

I forhold til Høje-Taastrups styrkeposition inden for bl.a. transport og distribution fremhæver Else Kähler akademiuddannelsen International transport og logistik, som kan være relevant for medarbejdere herfra.

Undervisning i Greve
– Vi udbyder denne uddannelse i samarbejde med Erhvervscentret, Greve Kommune. Undervisningen foregår derfor på Erhvervscentret i Greve. De første fag – Supply Chain Management og Logistik – har opstart i februar, så jeg vil opfordre til, at man tilmelder sig hurtigst muligt, hvis man vil være sikker på at få en plads, siger Else Kähler. Jo hurtigere tilmelding, jo større er chancen også for at få del i midlerne fra Omstillingsfonden.

Uddannelsen rummer to retninger (Transport og Indkøb), og omfatter også modulerne Operationel indkøb, Strategisk indkøb, Transportjura, Strategisk indkøb og Transport Warehouse Management.

Klik på foto herunder og se Zealands øvrige tilbud inden for efter- og videreuddannelse.

Elever

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.