Udgivet d. 1. juli 2021

RUC vil sammen med Dansk Arbejdsgiverforening, Akademikerne og Københavns Kommune gøre en fælles indsats for at få flere af universitetets kandidater ud i faste job i små og mellemstore virksomheder på Sjælland. 

Som første skridt på vejen holder de den 20. august en messe som en uformel ramme, hvor 20 virksomheder og cirka 200 RUC-kandidater kan møde hinanden.

RUC er jo medlem af Erhvervsforum og ser meget gerne andre virksomheder fra vores kreds deltage.

– Det er en unik chance for virksomhederne til at møde mulige kommende medarbejdere og tale direkte med et bredt udvalg af nyuddannede kandidater, siger specialkonsulent Maj Parker Wagner Skjødt fra RUC.

Kandidaterne er specialiserede inden for kommunikation og markedsføring, grøn omstilling, strategi og analyse, økonomi og samfundsforhold, sundhedsfremme, ledelse af forandringer og projekter, uddannelse og læring, byplanlægning, kultur og historie, miljø- og molekylærbiologi og meget mere. 

Tilmeld dig senest 13. august

Arrangementet foregår hos Kongskilde Industries ved Sorø fredag den 20. august kl. 10.00-13.00 inkl. let netværksfrokost.

Vil du med, så skriv til Maj på adressen parker@ruc.dk Sidste frist for tilmelding er den 13. august. Tilmelding er efter først til mølle-princippet, og der er plads til maks. 20 virksomheder.

Ved tilmelding får du også mulighed for at markedsføre din virksomhed over for de nyuddannede kandidater.

Har du spørgsmål, så tag også fat i Maj.

Læs mere om messen.   

 

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.