Udgivet d. 4. september 2019

Nyt medlem: TimeOffice.

– Hos TimeOffice kan du forvente, at det er de bedste kompetencer inden for bogføring, løn og administration, der løser din virksomheds aktuelle behov. Allerede ved første møde bliver dit behov kortlagt af en medarbejder fra TimeOffice. Din virksomhed kan for en periode, eller som fast tilknytning, have brug for en ekstern controller eller bogholder,  siger Henriette Deleuran, Controller – TimeOffice.

– Vi lever af den gode service gennem troværdigt nærvær. Vi er der, uanset behov. Vi husker, hvad vores kunder siger, fordi det er vigtigt for os, at kunden føler sig tryg, og at den tætte arbejdsrelation bliver skabt. Det handler altid om kundens ønske, og at indfri det behov, der er.

Nyt team i TimeGruppen 
TimeOffice er en del af det uvildige rådgivningshus TimeGruppen. Trods TimeOffices korte levetid er der allerede opbygget stærke arbejdsrelationer, internt såvel som eksternt. 

TimeOffices team er bogføreren/sekretæren, der hjælper små og mellemstore virksomheder. De møder altid nye kunder med nysgerrighed og vil gerne lære virksomheden og personerne bag regnskaberne at kende.

TimeOffice mener, at det skaber en fortrolighed i arbejdsrelationen, når de kommer bag om regnskaberne. Derigennem dannes der et grundlag for at imødekomme kundens konkrete behov. Teamet varetager mange forskelligartede opgaver for deres kunder. Det kan være alt lige fra håndskrevet bilag, der skal indtastes manuelt og håndteres, eller det kan være outsourcing af hele løn og økonomifunktionen. 

Derfor gør TimeOffice en forskel 
Teamet bag TimeOffice yder en meget personlig service for deres kunder. Som udgangspunkt har hver virksomhed én primær kontaktperson.

– Det giver tryghed og skaber det nødvendige overblik for din virksomheds regnskaber, at du har én ansvarlig, som kender din virksomhed indefra, siger Henriette Deleuran. Endvidere understøtter TimeOffice også din virksomheds udvikling gennem balanceopgørelser, der synliggøre virksomhedens profit her og nu. Din virksomhed får det aktuelle regnskab, der gør, at du kan nå at reagere, hvis udviklingen ikke går som forventet over en kortere periode. 

– Vi giver et overskud, om end det er en følelse, eller om det er økonomisk. For os er vores kunder ikke bare et firma. Vi kender til alle forhold, som du ønsker, vi bliver involveret i. Vi ser det som et succesfuldt samarbejde, hvis vores kunder tænker på os som en helhedsløsning, når der opstår et problem, siger Henriette Deleuran.

Henriette skærm
Henriette Deleuran, Controller – TimeOffice.

TimeOffice A/S

Park Alle 295, 2605 Brøndby

Tlf. 70 23 22 05 

hde@time.dk

www.time.dk

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.