Udgivet d. 27. februar 2017

Høje-Taastrup Turistforening har et godt tilbud til erhvervsdrivende, som er medlemmer af Erhvervsrådet: Din virksomhed kan få et års gratis medlemskab af turistforeningen.
– Vores hjemmeside er for borgerne og for turisterne, men ikke mindst for kommunens virksomheder, siger foreningens sekretær, Claudio Pannicelli. Vi tror, at din virksomhed kan styrke sin markedsføring.
– Virksomhederne er allerede nævnt på hjemmesiden, men kun med spartanske oplysninger. Bliver du medlem, vil vi markedsføre din virksomhed på en bedre måde uden omkostninger. 
Den forbedrede markedsføring omfatter:
– adresse, telefon og link egen hjemmeside
– på kortet over kommunen vil virksomheden blive visualiseret
– på de rullende tekster vil virksomhedens budskab blive bragt
– omtale under menuen “De støtter os” 
– adgang til bannerrelame (mod betaling)

Mere fokus på det historiske 
Claudio Pannicelli slår fast, at Høje-Taastrup Kommune er et besøg værd. Mulighederne for oplevelser og indkøb er mangfoldige.
– Desuden har vi i foreningen sat os som udvidet formål at bringe vores kultuhistoriske arv videre til de yngre generationer. Vi tror på, at personer, der bor eller arbejder i Høje Taastrup Kommune, vil have glæde at se skrifter, billeder eller film fra gamle dage, og derved skabe et stærkere bånd til det miljø, der giver os de daglige rammer. 
Normalt koster det 500 kr. pr. år for en virksomhed at være med i turistforeningen. Vil du tage imod det aktuelle tilbud om gratis medlemskab, så kontakt Claudio Pannicelli på telefon 40 30 51 68 eller mail claudio@kabelmail.dk 

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.