Udgivet d. 4. december 2018

Nyt medlem: DISCnordic.

DISCnordic er leverandør af testværktøjer og analyser til et bredt udsnit af dansk erhvervsliv, lige fra enkeltmandsvirksomheder til de største danske organisationer. Firmaets produkter og serviceydelser anvendes inden for HR til at løse opgaver som eksempelvis rekruttering, lederudvikling og teamsamarbejde.

– Vi er er autoriseret Everything DiSC® og Five Behaviors of a Cohesive Teampartner. Vi er seks engagerede kolleger, der brænder for at skabe bedre arbejdspladser og resultater i samarbejde med vores kunder. Derudover er vi også partner hos det engelske testfirma Psytech, og gennem dem udbyder vi forskellige personligheds- og evnetests, oplyser partner Jannik Jensen.

Bedre relationer og resultater
– Alle vores løsninger er validerede og gennemtestede, og vores værktøjer er designet til at skabe bedre relationer og opnå bedre resultater i alle organisationer og på alle niveauer. Vi lægger særligt vægt på implementering i organisationen og udvikler løsninger, der kan hjælpe vores certificerede brugere, for eksempel brætspil, dialogkort og meget andet.

Danmarks bedste, siger kunderne
– Vi tror på, at et tæt samarbejde, træning og kontinuerlig support og sparring er den bedste måde at sikre, at værktøjerne skaber værdi i vores kunders organisationer, uanset sektor, størrelse og speciale. Dette kundefokus har betydet, at vi i 2018 er blevet kåret til Danmarks bedste testudbyder af vores kunder.

Taastrup ligger godt
– Vi er glade for at holde til i Taastrup, fordi det er et trafikalt knudepunkt. Både når vores kunder skal besøge os til møder eller deltager på kurser hos os, er det en stor fordel, at det er nemt at komme hertil, både med offentlig transport og i bil. Og så er der altid parkeringspladser til dem, bemærker Jannik Jensen.

På billedet ses fra venstre Tina Nystrup Andersen, Jannik Jensen, Mette Babitzkow Boje, Michael Giroux-Drejer, Janni Ellegaard Andersen og Carsten Elmer.

DISCnordic ApS
Oldenburg Alle 7, st., 2630 Taastrup
Tlf: 31 31 16 16
kontakt@discnordic.dk
www.discnordic.dk

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.