Udgivet d. 27. juni 2018

Omkring ti virksomhedsejere var tirsdag eftermiddag på rådhuset, hvor borgmester Michael Ziegler holdt det halvårlige velkomstmøde for nye virksomheder i Høje-Taastrup Kommune.

Efter borgmesterens gennemgang af den kommunale service på området fortalte konsulent Robert K. Schmidt fra Iværksætterhuset og formand Kim Rasmussen, Høje-Taastrup Erhvervsforum om deres ydelser til det lokale erhvervsliv, herunder Iværksætterhusets workshops.  

Efterfølgende var der en uformel dialog, hvor forskellige emner blev rejst. Blandt andet nævnte en deltager, som også driver virksomhed i sin bopælskommune, at Høje-Taastrup virker langt mere erhvervsvenlig, men at den største bekymring er, om hendes it-virksomhed kan rekruttere unge fra lokalområdet, når ikke er der særligt mange uddannelsesinstitutioner. 

En anden, med adresse i Taastrup by, påpegede et problem i manglende fibernet, mens en tredje fortalte, at hans arbejdsplads, som har afdelinger i hele landet, har valgt at flytte sit hovedkontor til Høje Taastrup på grund af beliggenheden tæt på stationen. Dermed kan medarbejdere fra andre lokationer nemt komme til kurser og anden aktivitet på hovedkontoret. Også affaldsgebyr og praktikpladser blev drøftet.

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.