Udgivet d. 3. april 2018

I maj kan medarbejdere på virksomhederne i blandt andet Høje-Taastrup Kommune tilmelde sig den traditionelle VI CYKLER TIL ARBEJDE-kampagne. Det er en kampagne, der skal lokke flere over på cykel, når de skal transportere sig til og fra arbejde.

Dansk Cyklistforbund står bag kampagnen, der med et glimt i øjet vil fremme korpsånd og konkurrencelyst på arbejdspladsen. Siden 1997 er VI CYKLER TIL ARBEJDE blevet en fast tradition på tusindvis af danske arbejdspladser. De seneste fem år har deltagerantallet ligget mellem 70.000 og 110.000.

Der er præmier på højkant. Hovedpræmien er en rejse for vinderholdet til en værdi af 10.000 kr. pr. deltager. Derudover er der cykler på højkant til et vinderhold.

Det vil dog være de færreste, som vinder konkrete præmier. Men alle vinder en god daglig motionstur og en friskere start på dagen.

Der er risiko for, at en del tilmeldte vil blive omfattet af lockout. Arrangørerne understreger dog, at det ikke skal forhindre nogen i at tilmelde sig. Cykelture til for eksempel børnenes institution eller indkøb så tæller med.

Fem gode grunde til at være med
Dansk Cyklistforbund oplister disse fem gode grunde til at melde sig:

1) Du får lyst til at cykle (endnu mere)
VI CYKLER TIL ARBEJDE virker. Også for dig! Er du debutant på cykelstien, så er fællesskabet med til at få dig i gang. Er du allerede en garvet cyklist? Så får du lyst til at cykle endnu mere i maj, viser undersøgelser.

2) Du bliver en del af fællesskabet
Du er på hold med dine kollegaer. I hepper på hinanden, og det giver ny energi og mere motivation. Faktisk siger 95 % af deltagerne, at de er så begejstrede, at de vil cykle med igen.

3) Du får gratis motion
Du kommer på arbejde, MENS du motionerer. Og cykelturen til arbejde er lige så effektiv som fitness, viser ny dansk forskning. 

4) Du kan blive kaptajn!
Der følger ingen uniform med – men alligevel: Tag styret, så får du ret til at skrive “Holdkaptajn” på dit visitkort!

5)  Du kan vinde noget – meget faktisk!
Cykling i almindelighed giver gevinst til alle i form af bedre kondi, mere energi, en lidt grønnere hverdag – og meget andet. Men i VI CYKLER TIL ARBEJDE kan du også vinde jordisk gods i form af rejser, cykler og mange andre lækre præmier.

Du tilmelder dig her

(Foto: Mikkel Østergaard)

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.