Udgivet d. 20. maj 2020

Kampagnen VI CYKLER TIL ARBEJDE er udskudt til september på grund af corona-situationen. Men allerede nu kan du i maj og juni være med i en corona-opvarmnings-udgave af VI CYKLER TIL ARBEJDE, som er gratis for alle, der er tilmeldt september-kampagnen.

VI CYKLER TIL ARBEJDE er Cyklistforbundets landsdækkende kampagne, der sætter fokus på motion og klimavenlig transport. Med kampagnen opfordrer forbundet ansatte på alle landets arbejdspladser til at cykle til arbejde i en hel måned. I år bliver det fra 1. til 30. september.

– Mange savner allerede nu den daglige cykeltur og den gode motion, der følger med. Derfor inviterer vi din virksomhed til at cykle med i den særlige afstands-opvarmnings-udgave af VI CYKLER TIL ARBEJDE 2020, der kører fra 18. maj til 26. juni, oplyser Cyklistforbundet.

Sådan kommer du med
Du deltager med dit VI CYKLER TIL ARBEJDE-cykelhold, men fordi vi holder afstand og jo ikke altid mødes på en fælles arbejdsplads, er det solo-præstationerne, der tæller i maj og juni. Hver dag på cyklen giver point – også alle dine cykelture fra hjemmekontoret.

Du skal faktisk bare tænke på at cykle mest muligt fra 18. maj til 26. juni – og indtaste dine cykeldage og kilometer på vcta.dk. Der er præmier på højkant, ugentlige konkurrencer og challenges. Og du behøver ikke cykle med fra starten: Alle er velkomne, efterhånden som I melder jer til september-kampagnen.

Sæt et cykelhold med 2-16 kollegaer til VI CYKLER TIL ARBEJDE i september – så får du automatisk tilsendt en mail med oplysninger om hvordan dit hold deltager i opvarmnings-kampagnen i maj og juni.

Tilmelding kan ske ved at udfylde skemaet her.  

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.