Udgivet d. 3. januar 2020

Nyt medlem: RO by Charlotte Ander IVS.

Ro – på trods af en travl hverdag. Det drømte Charlotte Ander Ernsø selv om. Efter en lang periode, hvor hun afprøvede forskellige RO skabende tiltag på sig selv og de virkede, besluttede hun sig for at give RO’en videre til andre. Det fik hende i sommeren 2019 til at etablere egen virksomhed – RO by Charlotte Ander IVS.

Charlotte Ander Ernsø er blandt meget andet uddannet fysioterapeut, pilatesinstruktør, metakognitiv terapeut, stresscoach og healer og har desuden en baggrund som projektleder, chefkonsulent og ejendomsmægler. Hun inkorporerer sin viden og erfaringer i sine RO-forløb.

– Det giver et unikt, effektivt og vedholdende resultat for mine klienter, på grund af den triangulerende tilgang, der arbejder med alle tre niveauer af tanker, krop og sjæl. Der er ikke andre på markedet, der arbejder på lige netop denne måde.

Har fundet RO’en
Som sundhedsfaglig chefkonsulent og projektleder rejste Charlotte Ander Ernsø i flere år rundt til landets kommuner. Den ene dag i Jylland, den anden på Fyn og den tredje på Sjælland.

– Det var en spændende, lærerig og tilfredsstillende hverdag, som jeg holdt meget af.  Men oveni et aktivt familie- og fritidsliv og et ønske om at gøre mig umage alle steder, kunne jeg i perioder have svært ved at finde RO’en i mig.

I dag oplever Charlotte Ander Ernsø en RO, der gør, at hun kan høre sin egen indre stemme og handler på det, hun mærker. 

– Denne nye RO under jeg alle at have. Jeg oplever, at den forebygger sygdom, nedsætter sygedage, stress samt fysisk- og psykisk nedslidning. RO gør os rummelige, robuste og medfølende. Både over for os selv og andre.

Derfor vil hun give RO’en videre, da hun tror på at kunne give og modtage, er det, der får verden til at løbe rundt.

Værktøjer til at finde ro
– Jeg har så tit hørt folk sige til mig og andre ”du skal bare finde noget ro”, men aldrig HVORDAN man så helt konkret finder frem til den ro.  

Derfor er Charlotte Ander Ernsø ikke bange for at give konkrete redskaber, der skaber RO i både krop, sind og sjæl: – RO skal trænes, ligesom en muskel. Jeg oplever en øjeblikkelig effekt allerede efter første session.  Når klienterne går ud ad døren, er det som om deres skuldre allerede har sænket sig flere centimeter, og RO’en har indfundet sig.

Mange veje til RO
RO by Charlotte Ander tilbyder lige nu seks ydelser med afsæt i metakognitiv terapi, fysioterapi, pilates, mindfulness og energiressourcer. Der findes ikke en ydelse på markedet magen til, hvor indsats for krop, sind og sjæl indgår, bemærker hun.  

  • RO-forløb 1:1 (10 timer)
  • RO-inspirator Uddannelse på fem moduler (20 timer
  • RO og motivation for unge (24 timer) til unge mellem 16 og 28 år
  • RO-lates intensiv mave, ryg og ro træning (20 timer)
  • RO-foredrag og workshops – Charlotte Ander Ernsø holder foredrag i virksomheder, afdelinger og foreninger om vejen til RO
  • RO-Healing 1:1 – Energigivende behandling

Mere langsigtet drømmer hun om at åbne en RO-café. RO-caféen skal facilitere til gode sociale relationer, der både skaber og fastholder mental- og fysisk sundhed i mennesker. 

Charlotte
Charlotte Ander Ernsø er oprindeligt fysioterapeut og sundhedsfaglig chefkonsulent. Nu driver hun RO by Charlotte Ander IVS hjemme fra den store lejlighed på Taastrup Hovedgade.

Det føles fantastisk at give RO’en videre
RO by Charlotte Ander er kommet godt fra start. Allerede en time efter, at Charlotte Ander Ernsø slog op på LinkedIn, at nu var hun i gang, ringede den første kunde. Og så er det det gået slag i slag.

Hun opsøges af mange forskellige typer klienter i klinikken, på uddannelserne, til foredrag og workshops. Alt fra ønsket om en lille ændring i livet til OCD, angst, pårørende og svær sygdom.

Charlotte Ander Ernsø synes det at give til andre mennesker nærmest føles som et kald.

– At give, ligger dybt i mig, og det er en gave at opleve, at de redskaber jeg har, virker på klienterne og så hurtigt ovenikøbet. Det er fantastisk at kunne give RO’en videre.

Ud over at have RO-forløb giver Charlotte Ander Ernsø RO’en videre på sociale medier, hvor hun deler ”Dagens RO”, med tips til at opnå ro.

RO by Charlotte Ander IVS

Taastrup Hovedgade 105, 1., 2630 Taastrup

Tlf. 21 23 58 58

charlotte.ander@hotmail.com

www.robycharlotteander.com

LinkedIn

Facebook

Instagram

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.