Udgivet d. 18. december 2019

Mandag den 16. december blev det fejret, at der nu er tag på det nye Volvo Truck Center i Taastrup, der samtidig bliver hovedkontor for Volvo Danmarks administrative funktioner samt Volvo Group Academy, som er træningsfacilitet for hele netværkets medarbejdere.

Udover alle dem, der arbejder på byggeriet, deltog også Volvo Danmarks medarbejdere i Taastrup i rejsegildet, der bød på julemad i form af flæskestegssandwich og æbleskiver fra en af de nye naboer til bygningen, Tina’s Pølser i Høje-Taastrup TransportCenter.

145 medarbejdere flytter ind
Bygningen står klar i sommeren 2020, hvor de ca. 145 medarbejdere flytter ind. Den er 150 meter lang, knap 10.000 m2 stor, og ligger på en 43.000 m2 stor grund. Bygningen vil blive indrettet med alle moderne faciliteter for kunder og medarbejdere.

– Vi ser meget frem til at byde kunder velkomne i vores nye moderne filial. Det er dejligt, at vi har fundet en placering, der er så tæt på transportcentret og dermed på vores kunders vej, siger Lars Bo Larsen, adm. direktør i Volvo Danmark (som på billedet øverst holder tale ved rejsegildet).

Facade
Facaden på det nye Volvo Truck Center og Volvo Danmarks kommende hovedkontor.

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.