Udgivet d. 14. december 2016

Nyt medlem: Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse har valgt at melde sig ind i Erhvervsrådet i Høje-Taastrup, fordi virksomhederne i kommunen vækster, og det er godt.
– Men skal din virksomhed virkelig vækste, så viser flere undersøgelser, at der skal en højtuddannet til, siger Karina Weidner, Key Account Manager i A-kassen.
– Højtuddannede er systematikere, kan overskue mange data og kan optimere din virksomheds produkter, processer, administration, markedsføring og design. Den første ansættelse af en højtuddannet fører i gennemsnit otte nye ansættelser med sig i en mindre eller mellemstor virksomhed. Vi ser gentagne gange, at højtuddannede skaber vækst, job, innovation og fremgang i de virksomheder, de kommer ind i.

Din ambitiøse rekrutteringspartner
Talent er en virksomheds største aktiv, og det handler om at finde og tiltrække de bedste. Det kan vi hjælpe med.
– Vores ca. 220.000 medlemmer gør os til en af de største A-kasser i Danmark, og vi dækker hele landet. Vi har alt fra markedsførings- og kommunikationsfolk til ingeniører, jurister, it-folk, designere, arkitekter, økonomer. Listen er lang, for vi dækker 22 faglige retninger, fortæller Karina Weidner. 

Rekruttering i høj kvalitet
– Hver dag hjælper vi virksomheder i hele landet med at finde den rette nye medarbejder. Vi lægger vægt på høj kvalitet, personlig service og god forretningsforståelse. Vi har mange succeshistorier med virksomheder, som har opnået stor værdi med valget af Akademikernes Rekruttering som rekrutteringspartner.

Gratis håndplukning af kandidater til jer
– Med Akademikernes Rekruttering som rekrutteringspartner undgår virksomheden at bruge tid og økonomi på rekruttering af sin næste højtuddannede medarbejder. Vi tilbyder en gratis rekrutteringsservice, hvor vi i samarbejde med jer håndplukker specialiserede kandidater, der matcher jeres ønsker, siger Karina Weidner og uddyber:
– Processen er simpel. Vi kommer forbi jer og får afdækket, hvilke faglige og personlige kompetencer I mangler, hvorpå vi udvælger de bedst egnede kandidater til stillingen. I vælger selv, hvem I vil tage til samtale, og to uger senere er jeres nye medarbejder klar til at gå i gang med opgaverne. Det er enkelt, nemt og uden omkostninger for din virksomhed. Du skal bare kontakte os, så går vi i gang med at finde jeres nye højtuddannede medarbejder inden for 24 timer på hverdage.

Annoncering
Hvis du hellere vil have et stillingsopslag lagt på vores hjemmeside, gør vi også det uden beregning. Tillige sender vi en mail ud til relevante kandidater med dit opslag og en opfordring til at søge stillingen. Du bestemmer. Se hvilke stillinger vi har i øjeblikket her.

Akademikernes A-kasse
Tlf. 33 95 04 46
kwe@aka.dk
Vester Farimagsgade 13
1504 København V.
www.aka.dk

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.