Udgivet d. 20. december 2018

Nyt medlem: Withcon.

Høje-Taastrup er blevet hjemsted for rådgivningsfirmaet Withcon med ekspertise i juridisk entreprisestyring. Kundegruppen både omfatter entreprenører og bygherrer. Derudover tilbyder firmaet at hjælpe håndværksvirksomheder med at levere professionelt materiale til prækvalifikationer og tilbudsgivning.

Bag Withcon står cand.jur. Karina With, som har mere end ti års kommerciel erfaring med juridisk rådgivning inden for blandt andet entreprisestyring og EU-udbud. Hun var tre år projektleder hos Rambøll Danmark A/S med ansvar for blandt andet at udforme EU-udbud, kontrakter og dokumenter.

Har erfaring fra begge sider af bordet
Før da var Karina With offentlig indkøbschef og blev specialiseret i at håndtere komplekse EU-udbud og licitationer.

– Jeg har således prøvet at sidde på begge sider af bordet og har fået indsigt og overblik over det udbudsretlige og entrepriseretlige fagområde plus en bred erfaring fra rådgiver-, entreprenør- og bygherreside. Derfor valgte jeg i 2016 at etablere mig som selvstændig rådgiver inden for dette specifikke område, hvor jeg hjælper mine kunder til en forbedret indtjening ved at sikre optimale samarbejdsforhold i byggeprojekter.

Jurist med teknisk indsigt
Inden for arbejdsområdet Juridisk entreprisestyring bruger Karina With både sin tekniske indsigt og sin baggrund som mediator.

– Jeg arbejder meget i spændet mellem jura og teknik, hvor folk ofte taler forbi hinanden. Min mission er at skabe forståelse mellem parterne, så det ikke ender i en konflikt. Og da jeg har arbejdet med både

rådgivning og med udbudsmateriale, lykkes det oftest at finde en løsning, som begge parter kan acceptere.

En støtte for håndværksmesteren
Ifølge Karina With er Withcons hovedydelse at få processerne i en virksomhed optimeret, så tingene gøres ordentligt. I dag skal håndværkerne kunne mestre en række processer, fx kvalitetssikring, arbejdsmiljø, jura, økonomi og kommunikation. Det er her, at Withcon gerne vil ind og støtte bygge- eller projektlederen.

Hjælper med at skrive tilbud og prækvalifikationer
Juridisk entreprisestyring er klart det største forretningsområde i Withcon, men det andet ben – Prækvalifikationer og tilbudsskrivning – har også et stort kundeunderlag blandt små og mellemstore håndværksvirksomheder.

– Vi hjælper vores kunder med at prækvalificere sig og med at byde på offentlige opgaver, ofte EU-udbud, forklarer Karina With. Vi kan også hjælpe med at udvælge og skrive referencer, der er relevante i forhold til opgaven, og CV’er på medarbejdere. Virksomheden skal bare fodre os med informationerne, så klarer vi resten, også at udfylde ESPD-dokumenter.

Professionelt udtryk gør indtryk
– Vi sætter præsentation og tilbud op med fotos, grafik osv. Principielt bør opsætningen jo ikke betyde noget i den proces, men det afspejler din professionalisme, at det materiale, du afleverer, ser godt ud. Det ved jeg, for jeg har selv siddet på den anden side af bordet og taget imod præsentationer og tilbud. Og jeg kan også se, at i 85% af tilfældene lykkes vores kunder med at prækvalificere sig, når de har ladet os udforme materialet.

Withcon hjælper også mindre virksomheder med at danne konsortier, så de kan byde på større opgaver. Og de holder såmænd også øje med nye udbud og giver besked til de kunder, som det kan være aktuelt for.

withcon

Høje-Taastrup er et knudepunkt
Foruden Karina With, som håndterer de juridiske opgaver, er Withcon bemandet med en kommunikationskonsulent, en stud.jur. og en tilknyttet teknisk projektleder.

Firmaet havde de første år hjemsted i Holbæk, men er i maj 2018 flyttet til Høje-Taastrup. 

– Vi gik målrettet efter at få kontor her, fordi det er et knudepunkt, som er nemt at komme til fra hele Sjælland og København. Det har allerede vist sig, at vi nemmere kan tiltrække medarbejdere her, og det har heller ikke været noget problem at fastholde kunderne fra Holbæk. De har mange opgaver i Københavnsområdet, og så er det nemt lige at svinge ind omkring her, siger Karina With. 

Withcon ApS
Høje Taastrup Boulevard 76, 1. tv.
2630 Taastrup
Telefon 71 96 01 96
info@withcon.dk
www.withcon.dk

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.