Udgivet d. 19. juni 2023

Høring: Erhvervspolitik 2023 – 2027

Foto: iStock

Erhvervspolitik 2023 – 2027 – fælles om mere

Høje-Taastrup Erhvervsforum arbejder med ni forskellige formål, hvoraf et af dem er at være rådgivende organ for kommune og arbejdsmarkedet. Høje-Taastrup Kommunes nye erhvervspolitik 2023-2027 ”Fælles om mere” har være forbi Økonomiudvalget til drøftelse og er nu klar til at blive sendt i høring. Så nu er det din tur til at fordybe dig.

Din indflydelse kan få vinger
Den nye erhvervspolitik i fokuserer på fire overordnede temaer:

  • Erhvervsudvikling og -service
  • Bæredygtighed
  • Arbejdskraft
  • Uddannelse

Vi har mange fælles interesser, som giver mening at gå sammen om – fra at sikre tilstrækkelig arbejdskraft, fremme den grønne omstilling, gode rammebetingelser for erhvervslivet og til at sikre uddannelsesmuligheder for borgerne. Målet er derfor at styrke samarbejdet mellem erhvervsliv og kommune yderligere.

Tag dig tid til at læse politikken igennem og komme med dine synspunkter og overvejelser. Du kan sende dem til sekretariatet di@hteforum.dk.

Dine input vil indgå i et samlet høringssvar fra Høje-Taastrup Erhvervsforum. Herfra vil høringssvaret indgå i den videre politiske behandling af sagen. Så grib muligheden for at få indflydelse på den endelige politik og kom til tasterne, så sikre vi at dine synspunkter bliver hørt.

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.